Le Pou Lavea'i Sili: Aisea ua avea ai le Carbon Fiber Telescopic Poles ma Suiga Ta'aloga

A o'o mai i galuega lavea'i, o le i ai o meafaigaluega sa'o e mafai ona faia ai se eseesega tele. O se tasi o ia mea faigaluega taua o le pou laveai, o se vaega tele ma taua o meafaigaluega e faʻaaogaina i le tele o faʻalavelave faʻafuaseʻi. I le masani ai, o pou laveai na faia mai i le paipa uʻamea, ae o le alualu i luma talu ai nei i tekinolosi ua mafua ai le atinaʻeina o pou telescopic fiber carbon, e ofoina atu ai le tele o faʻamanuiaga e avea ai i latou ma sui taʻaloga i le fanua o galuega laveai.

O le faʻaogaina o le carbon fiber i le fausiaina o pou laveai telescopic e maua ai se avanoa taua i tulaga o le malosi ma le mamafa. Carbon fiber reinforced polymer o loʻo faʻaalia se malosi e 6-12 taimi nai lo le sila, ae o loʻo i ai le mamafa e itiiti ifo i le 1/4 o le sila. O lona uiga o pou laveai carbon fiber e le gata ina malosi tele, ae e matua mama foi, e faigofie ai ona taulimaina ma faʻaogaina i faʻalavelave faʻafuaseʻi.

O le maualuga o le malo o le carbon fiber composite e ese ai mai le paipa u'amea masani. O lenei faʻamaʻaʻa e mafai ai ona pulea saʻo ma le faʻaogaina o le pou laveai, e mafai ai e tagata laveaʻi ona oʻo lelei ma fesoasoani i tagata taʻitoʻatasi o loʻo manaʻomia. E le gata i lea, o le maualalo o le mamafa o le carbon fiber e faigofie ai ona felauaiga ma faʻapipiʻi le pou, faʻamautinoa e mafai ona avanoa pe a oʻo i le taimi.

I le faaopoopo atu i lo latou malosi maualuga ma le mama mama, carbon fiber telescopic pou laveai e matua umi foi ma e tetee atu i le pala. O lona uiga e mafai ona latou tatalia le faigata o le faʻaaogaina faifaipea i tulaga eseese o le siosiomaga, ma avea ai i latou ma meafaigaluega faʻalagolago ma umi mo galuega laveai.

I le aotelega, o fa'amanuiaga o pou fa'asao telescopic fiber carbon i luga o paipa u'amea masani e manino. O la latou tuufaatasiga o le malosi, mamanu mama, malo, ma le tumau e avea ai i latou ma aseta taua mo 'au laveai ma tali faʻafuaseʻi. A'o fa'aauau pea le aga'i i luma o tekonolosi, e manaia le va'ai pe fa'apefea ona fa'afou e fa'afouga pei o pou teleskopiko fibre carbon meafaigāluega ma mea faigaluega fa'aoga i taumafaiga fa'aola ola.


Taimi meli: Aukuso-12-2024